Kabel-TV og Internett

Boligselskapet har inngått en kollektiv avtale med Get AS som inkluderer distribusjon av analog-TV, digital-TV og Internett over boligselskapets kabel-TV-anlegg. Kostnaden for denne grunnpakken kreves inn over og er spesifisert på husleieinnbetalingen.

Get AS har informert om den nye avtalen i et eget brev til beboerne. Brevet kan lastes ned her (NB ikke lagt ut for nedlasting enda!)

Dekodere for digital-TV og Internett kan hentes hos Get i Maridalsveien eller hos en forhandler. Kundservice til Get: 02 123 (mandag - fredag mellom kl 9.00 og 22.00 og lørdag - søndag mellom kl 12.00 og 20.00). Driftsforstyrrelser legges også ut på Get sitt nettsted, www.get.no.

På Gets kunde- og servicemottak i Maridalsveien 323 kan en blant annet hente eller bytte dekoder, internettmodem og "gjør-det-selv-pakker" for telefoni.

På Gets nettsted finners oversikt over aktuelle forhandlere i lokalområdet, samt produktinformasjon og bestillingsmuligheter.

Ingen må gjøre inngrep i kabel-tv-anlegget som å skru av dekselet på antennekontakten og foreta om- eller tilkoblinger. Slike inngrep vil kunne forårsake forstyrrelser på signalene til andre beboere og i verste fall forårsake ødeleggelser i kabel-tv-anlegget.